Att plocka en bäver

Det var dags nu. Det var så länge sen att jag inte minns när det skedde senast och då är det länge sen. Jag vet att det nog bara skett en enda gång sedan jul och då är det länge sen, men igår var det dags.

Det var ett himla hallå om en kvinnas orakade armhålor för ett tag sedan i media och i bloggvärlden och även på facebook och ”ALLA” pratade om det. Det är inte så att jag medvetet gick med i den kampanjen eller att det varit någon sorts ställningstagande för mig. Jag är i och för sig inte någon som är regelbunden med mitt avlägsnande av kroppshår, men jag känner mig inte så jättenice när jag har allt kvar. Jag tycker inte man måste, behöver, bör eller ska ta bort sitt kroppshår utan jag tycker varje kvinna ska få bestämma det själv. Men jag ska erkänna att jag själv vill ha bort en del, lite då och då med jämna mellanrum.

Men det senaste halvåret har jag inte gjort det av tidsbrist, brist på engagemang och brist på lust. Så igår tyckte jag det var dags. Först noppade jag ögonbrynen lite. Oj, det var verkligen en hel jäkla björnpäls ovanför ögonen. Jag tror aldrig det tagit sådan tid för mig att noppa mina ögonbryn. Det var som om björnpälsen aldrig skulle ta slut. När jag var klar och kikade ner på bordet där jag fint hade samlat varje hårstrå så tänkte jag att vilken björn som helst hade blivit glad för den pälsen. Jag tog sen en långdusch, filade fötterna, rakade benen och under armarna och OJ, vad mycket hår det fanns där också.

Det är kanske fel att kalla det för bäver om fel kroppsdel, liksom, men det var ta mig sjutton lika mycket päls som på en bäver i alla fall.

Så nu har jag det klart för mig i alla fall, att är det någon som kan samla päls, så är det jag! 😉

Apropå ytligheter, ni kanske minns att jag gjorde ögonfransförlängning för ett tag sedan och jag sa att de skulle hålla en hel månad. Nu är det över en månad sedan jag gjorde dem och de håller än! 😀

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Att plocka en bäver

  1. jag kan rekomendera dig de har fransprodukterna fran natet som ska fa fransarna att vaxa och bli fler och langre…jag har kopt bade prolash och en mmlash och bada fungerar jattebra sa om man vill ha langre och fler fransar sa kan jag rekomendera dessa produkter och de ar mkt billigare an forlangning av fransar .)

      • du hittar fransprodukterna pa google..skriv tex kopa prolash billigt, sa kommer det upp massa sidor dar du kan kopa for tex 200 kr eller 300kr..i affaren kostar de 1000..en liten forpackning racker ca 2 eller 3 manader, for man tar bara lite..det ar inte bara prolash som ar bra utan alla dessa fransmedel de saljer pa natet..det ar samma medel fast olika namn sa du kan aven googla pa medel som far fransarna att vaxa sa kommer det massa olika

    • Roligt att du gillar bloggen! Välkommen till bloggvärlden, man är ny ett litet tag, sedan rullar det på av sig själv! Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.