Binta + Gyptian = Til A Mawning

Min dotter Binta med sångaren Chi-Ching-Ching

Under Binta´s senaste resa till Jamaica hann hon medverka i flera musikvideos. Nu har Gyptians nya video: Til a Mawning släppts och som ni kan se så dyker Binta upp både här och var. Även Vendela är med och en del av deras elever som var med under den senaste resan:

Binta och Vendela på Jamaica 2012

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 reaktion på “Binta + Gyptian = Til A Mawning

    • Vad roligt att de är dina förebilder! Ja, jag är så enormt stolt, faktiskt! (Akta så jag inte spricker!) 😉

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.