Behind the scenes with Bob Marleys Grandson Jo Mersa

Som jag skrivit tidigare så hann Binta och Blackout Twinz/Family med en del videoinspelningar på sin senaste Jamaica-resa. Här är en ”behind the scenes” från videon Binta spelade in med Bob Marley´s barnbarn (Stephen Marley´s son) Jo Mersa som är på uppgående just nu:

Så här har Binta skrivit om inspelningen: Jo Mersa – Bad So

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.