Hemligheten

Jag håller just nu på med ett extremt roligt, spännande och nyskapande projekt som jag hoppas många av er läsare kommer att ha glädje av framöver. Som alltid när man håller på med något nytt projekt, så vill man inte gärna avslöja vad det handlar om, men jag är säker på att det är fler än jag som kommer ha roligt av detta!

Håll ögonen öppna, i en blogg nära dig…

Stay tuned…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Hemligheten

 1. Spännande!
  Och jättekul att du flyttar till Stockholm, hoppas att du hittar nåt jobb bara. Sen hoppas jag att vi kan köra en repris på prat, sandslott och bad träff : )
  Kram

 2. Hallåååå….

  Nu börjar det allt bli olidligt att vänta!

  Förresten undrar jag lite blygt om du tror att mina skrivtalanger räcker för ditt hemliga/spännande projekt?

  Kramkram

 3. Pingback: Hemligheten avslöjad | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Minns ni att jag rätt nyligen nämnde en hemlighet? […]