Binta Blackout in new musicvideo

För ett tag sedan skrev jag om att min äldsta dotter Binta från Blackout var med i en musikvideo med Bob Marley´s barnbarn Jo Mersa. Då var det behind the scenes. Nu har videon kommit ut och resultatet kan du se här:

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 reaktion på “Binta Blackout in new musicvideo

  1. Fint att barnbarnen till våra största legender fortsätter i musikalisk tradition 🙂 Sam Cooke´s barnbarn är ett annat exempel där barnbarnen fortsätter i samma fotspår.
    Mycket att leva upp till, men what a legacy!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.