Det börjar bli tradition

Jag är ingen bra midsommarfirare. Midsommar är helt enkelt inte min grej. Men förra året firade jag faktiskt midsommar för första gången på länge och i år ser det ut som om jag är på väg till ett midsommarfirande igen. Till mammas stuga bär det av helt snart. Det börjar nästan bli tradition för mig nu att fira midsommar! 😉

Mina första dagar som nyinflyttad till en ny stad har varit sköna, hektiska och roliga. Igår hann jag vara med på Blackout´s dansläger i Solna och det var förstås en frisk fläkt.

En riktigt fin midsommar önskar jag mina midsommarfirande läsare!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Det börjar bli tradition

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.