Det börjar bli tradition

Jag är ingen bra midsommarfirare. Midsommar är helt enkelt inte min grej. Men förra året firade jag faktiskt midsommar för första gången på länge och i år ser det ut som om jag är på väg till ett midsommarfirande igen. Till mammas stuga bär det av helt snart. Det börjar nästan bli tradition för mig nu att fira midsommar! 😉

Mina första dagar som nyinflyttad till en ny stad har varit sköna, hektiska och roliga. Igår hann jag vara med på Blackout´s dansläger i Solna och det var förstås en frisk fläkt.

En riktigt fin midsommar önskar jag mina midsommarfirande läsare!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Det börjar bli tradition

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.