Semester i stan

Det är jättehärligt att åka till mammas stuga. Jag insuper frisk luft, härlig utsikt, frukost utomhus i morgonsolen, grillning i kvällssolen, tystnaden och naturen. Några timmar. Men sanningen att säga så är jag ingen människa som klarar av att vara ifrån stan i längden.

När jag hunnit njuta av ovanstående några timmar, så känner jag bara myggen, avsaknaden av puls. Avsaknaden av trafikens rytm, hur L-Å-N-G-T det är till närmsta affär, hur jobbigt det är att traska runt på ojämna stigar utan asfalt, hur mörkt det är på kvällen utan gatlyktor och ja… hur mycket jag saknar tättbebyggt område, helt enkelt.

Det är skönt att hälsa på henne i korta stunder, men oj vad skönt det är att komma hem också!!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.