I-landshumor

Igår när jag var ute och gick så uppmärksammade jag att flera personer gick och var djupt försjunkna i sina smartphones.

Jag bestämde mig för att I-landsroa mig lite, när jag ändå var ute och gick…

Jag gick rakt emot de personer som var djupt försjunkna i sina smartphones och så bestämde jag mig för att inte väja förrän jag var bara någon decimeter framför dem, om de inte själva väjde innan.

Det var… hmmm… intressant. Faktum är att om jag själv gått med en smartphone och varit okoncentrerad, så skulle jag ha krockat med de flesta av dem. De flesta reagerade inte förrän jag var bara någon decimeter ifrån dem, tittade då förvånat upp och sa: ”OJ!”

I-landsproblem? Absolut! I-landsnöje? I allra högsta grad, men jag hade ganska roligt i alla fall! 😉

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”I-landshumor

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.