Guldfisken av Susanna Alakoski

För mina ”trogna” läsare är det ingen nyhet att Susanna Alakoski är en stor favorit och lite av en husgud för mig. För er som missade Susanna i morgonsoffan i TV4 i helgen, kan ni se henne här:
Susanna%20Alakoski%20%C3%A4r%20aktuell%20med%20den%20andra%20boken%20i%20sin%20barnbokstrilogi

Susanna pratar om sin andra bok i en trilogi av barnböcker som heter Guldfisken. Jag har ännu inte läst boken, men kan knappt vänta med att köpa den! Boken handlar om vardag, barnfattigdom och den aktuella debatten om Somaliska flyktingar, samtidigt som boken handlar om vardag så ska den också vara riktigt spännande och även sorglig och humoristisk. Jag hoppas att både jag och Mabou kommer att uppskatta den!

Jag har skrivit flera gånger om Susanna Alakoski och även recenserat hennes tidigare böcker. Om du vill läsa mer i min blogg om henne, så sök på hennes namn i sökrutan uppe på höger sida i min blogg!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.