New Video with Charly Black, Binta dancing

Efter två-tre månader på Jamaica har äldsta dottern (Binta, 23) landat i New York sedan några dagar. Hon verkar sannerligen inte ha bråttom hem i alla fall…!Själv saknar jag förstås. Och längtar. Och oroar mig. Man gör det som mamma, hur stora barnen än blir, när de är ute och reser i stora världen. Jag är glad för alla hennes resor och att hon passar på att utveckla sin talang, men oron sitter där tills hon landar på svensk mark igen.

Medan hon chillar i New York, så har ännu en video (den hon spelade in i Tyskland för ett tag sedan) släppts i sin fulla version och ja, du får bedöma själv vad du tycker. Binta själv skrev efter inspelningen att hon tyckte det blev lite för mycket ”hud” för hennes smak. Här är videon:

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”New Video with Charly Black, Binta dancing

 1. Kan förstå vad Binta menar med för mycket hud. Positivt är dock de klipp där hennes ansikte syns, inte minst för att man ser hur kul hon tycker det är att dansa. Det bara lyser ur hennes ögon!

  • Ja, hon brinner för dansen, det är ingen tvekan om det! 🙂 Själv tyckte jag detta med ”för mycket hud” inte var så farligt alls, men det handlar inte så mycket om vad jag tycker, utan om att Binta ska känna sig bekväm i det hon gör. Hon tyckte dock att slutresultatet blev bra! 🙂

  • Din fråga får mig att fundera en hel del. ”Varför låter du dina barn…” Så vi tar det från början:

   1. Jag har ETT barn som är dansare. Det ”barnet” är 23 år gammal och har varit självständig sedan hon blev myndig på alla plan du kan tänka dig! Det vill säga i över fem år!
   2. Sexistisk och kvinnoförnedrande är en åsikt som du bär och jag delar den inte!
   3. Dancehall är en dans som anspelar mycket på sex och det är den dansstil min dotter valt i första hand och även brinner för.
   4. Jag skulle ALDRIG I LIVET förbjuda något av mina VUXNA barn att göra något de själva vill, trivs med och brinner för!! Tvärt om supportar jag dem nästan alltid, även om Binta tackat nej till många jobb inom dansen där hon inte känt sig bekväm och som jag har uppmuntrat henne att säga nej till. Detta gäller bland annat en av våra största dokusåpor som låg på Binta länge att vara med i! Jag avrådde henne att vara med, men sa att beslutet var hennes i slutänden. Hon tackade nej. Varje gång. Om hon hade valt att tacka ja, hade jag inte blivit så glad, men hade ändå stöttat henne fullt ut i sitt val som VUXEN KVINNA.

   Du har naturligtvis din fulla rätt att tycka att videon är både kvinnoförnedrande och sexistisk. Binta har sin fulla rätt att medverka i de videor hon önskar och jag i min tur är i min fulla rätt att stötta eller låta bli, även om jag inte har rätt att förbjuda eller ens skulle vilja det!

   Att arbeta som dansare idag innebär att man får väldigt många erbjudanden. Det här var ett jobb som Binta åkte och gjorde i Tyskland. Inte ett jättestort jobb, men ett skapligt. Självklart kan dansare tacka nej till jobb och uppdrag, men sanningen att säga så har dansare väldigt sällan insyn i slutprodukten. Det har hänt att hon filmats i två dagar och så kommer det med tre sekunder av hennes dans i slutvideon, eller så släpps inte videon alls. Ibland har hon dansat i en timme och i princip är hon med i hela musikvideon. Det finns många musikvideon som blir väldigt dåliga i slutänden, men samtidigt har jag inte hört om någon musikvideo där Binta direkt ångrar att hon har medverkat, även om hon inte är stolt alla gånger över slutresultatet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.