Faktum är…

…att jag verkligen avskydde batik och aldrig hade ett batikplagg på mig, förrän den dag jag hamnade i en dispyt med en jävligt rasistisk bloggare, som kallade mig för ”batikhäxa”. Sedan den dagen har jag verkligen ÄLSKAT batik och idag äger jag (minst) fyra plagg som ser ut som eller är batik.

Inget ont som inte bär nå´t gott med sig, alltså! 😀

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Faktum är…

 1. Det är klart det ska synas vem man är 🙂
  Batikhäxa är finfint att vara, vi kanske ska starta en grupp på FB?

  Själv har jag varit barnsligt förtjust i det sen barnsben. En lite hippieaktig slöjdfröken lärde oss på 60-talets slut. Den sommaren vart det inte mycket kvar o-batikat i min omgivning inte!

 2. Hahahaha
  Ja men jösses.
  Ordet batikhäxa kommer jag ihåg, tror att jag också blev kallad det i samband med dig och din blogg.
  Om jag inte minns helt fel.
  Det var tider det…….
  😉

 3. Och det klär dig verkligen!

  Nu när det börjar bli kyligt så tänkte jag att jag skulle köpa en bok att kura ihop mig i soffan med. Men så kom jag att tänka på din bok som jag vann i en tävling här, för ett bra tag sen! Så den ska jag läsa igen 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.