Fest för hela slanten

Helgen har definitivt gått i festens tecken. På fredag firade vi brorsan och blev bjudna på god middag och tårta.

Vi åt inte bara gott, utan vi spelade kort och pratade också. På Lördagen var det födelsedagsfest igen. Carina fyllde 50 och firades med buller och bång.

Nu ser det ut som om jag bara har ätit hela helgen, men den smörgåstårta och marängtårta som bjöds hos Carina var något utöver det vanliga, så ja, jag åt en hel del!! Sedan fick jag möjlighet att träffa flera blogg- och facebookvänner och det var förstås jättekul. Särskilt roligt vore det att träffa Åsa!

En del nya bekantskaper gjordes också och det var jätteroligt! Så sammanfattningsvis så kan jag bara säga att jag har haft en härlig helg i festens, god mat och glada vänner och familjs lag.

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Fest för hela slanten

  1. Pingback: 50 år blev jag visst | Carina´s tankar - Tankeboken

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] på tårtan är Fatou´s, ärligt stulen från hennes sida, vi hade visst ingen […]