Biobiljetter till mina läsare

När gick du på bio senast och framförallt, när gick du med mamma eller dotter på bio senast? En härlig mor- och dotteraktivitet nu i höstrusket.

Nya svenska filmen ”Lycka till och ta hand om varandra” har premiär nu på fredag den 19 oktober. Det är en varm och inspirerande dramakomedi om att våga förändra sitt liv. Och om oväntade vänskapsrelationer.

Mina fina läsare ska självklart få möjlighet att ta med sin mamma eller sin dotter på bio! Det finns ett antal biljetter undanlagt till er som bor i Stockholm och det är först till kvarn som gäller. Maila till osa@nordiskfilm.com  och använd mailrubriken ”Ta med mamma på bio”

Uppge också ditt namn och din adress så får ett antal lyckliga läsare två biobiljetter på posten.

Här är en trailer från den aktuella filmen:

Bilder: Print Screen

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Biobiljetter till mina läsare

  1. Det är den här filmen min dotter Tove pratar om. Hon sa till mig igår: Mamma den här filmen måste vi se…hela familjen…-Jag tror den har ett djup och mycket skratt, sa hon…Oj, oj vad stor min jänta har blivit….<3

  2. överlämnar vinnandet av biljetter till andra, jag har ingen dotter och min mamma är för skruttig.

    Fast jag kommer ju inte iväg på bio i alla fall så det gör liksom inget 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.