Snart är det jul

Det är snart jul. Jag vet att den skapar ångest, stress och oro för många. Jag vet att många blir irriterade och tycker en massa om julen.

Men jag tycker om den. Jag tycker om julmaten. Jag tycker om julmust, knäck och nötter. Allra mest tycker jag om stämningen och alla ljus.

Jag firar inte jul av religiösa skäl. Inte heller för julklappar eller för något speciellt. (Dessutom är det roligaste med julklappar att få ge bort dem!) Jag firar julen och tycker om att fira den för att jag skapat traditioner jag själv tycker om, men framför allt för stämningen. Jag blir så lugn och tillfreds och det känns så varmt och skönt inom mig.

Troligen kommer jag inte ens att fira julen med två av döttrarna eller extradottern och jag kommer att jobba en hel del under julen, men det spelar ingen roll. När jag känner mig trygg och mår bra då ser jag fram emot julen och tar emot den med öppna armar.

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Snart är det jul

  1. Jaa, jaaa, det är det!

    Jag tycker om det, smaker, dofter, färgerna och alla ljusen 🙂
    Att träffa familjen och äta gott, skratta och mysa när det är kallt ute, men varmt och rött inomhus, det är jättehärligt ju.

  2. Det är helt otroligt att året har gått så fort! Men mysigt att julen snart är här…!

    Dessutom undrar jag en sak (inget illa menat). Hur kommer det sig att ditt namn är Fatou? Har du bytt eller? Tänkte att det inte är vanligt att 100% europeiska kvinnor har det namnet…:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.