I-landsproblem

Jag har funderat på varför ”alla” stockholmare går runt med kaffemuggar överallt och tänkt att de helt enkelt inte tar sig tid att fika hemma.

Jag dricker inte kaffe, men varm choklad, så i somras när jag precis flyttat hit köpte jag en pappmugg choklad för att se om jag missat något, förutom att jag tycker det är dyrt. Jag kunde inte upptäcka något. Nu i snöiga vinterkylan testade jag igen och upptäckte att det faktiskt finns en poäng. Man håller värmen bra och slipper bli kall om händerna.

Det förklarar dock inte varför man dricker dessa varma drycker på bussar, stan och t-banan på sommaren… Nåja, det är kanske inte meningen att man ska begripa allt…

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”I-landsproblem

  1. Det är en LIVSSTIL… bilden av the urban people on the move. Själv gillar jag att se sådant, men skulle aldrig gå så själv – dels pga risk för att skvimpa ut drycken + att jag vill avnjuta dem i mer lugn och ro! (Är dock enbart tedrickare = inget kaffe här, nej…)

  2. Jag har inte heller fattat.
    Vad gjorde alla de här innan det fanns muggkaffe att köpa?
    Satt i mörka hemliga hålor och sörplade kaffe dagarna i ända?
    I så fall är det väl bra att de nu kommit ut i ljuset och får vara delaktiga i samhället 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.