Binta is freaki´n out

390273_10151296129006480_1400433233_nBinta är med i en ny video. En musikstil som inte är dancehall, men som hon gör ett superbra jobb i. Just nu befinner hon sig på Europa-turné i Italien och Spanien, men här kan du se den nya videon hon dansar i:

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Binta is freaki´n out

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.