God Jul till er alla

039Det är dagen före julafton och de flesta har fullt upp med att förbereda julen runt om i landet. Själv ska jag jobba på julafton och det känns förstås lite sådär. Jag tror de flesta vill fira julen tillsammans med familjen i sitt eller någon annans hem, men man får försöka vara positiv och självklart göra det bästa av situationen.

Vi hinner i alla fall fira en liten stund innan jag åker iväg och sen får familjen fira bäst de kan!

En riktigt GOD JUL vill jag önska mina läsare! Jag vill också passa på att tacka för alla kommentarer, mail, att ni läst och delat med er av mina inlägg, deltagit i debatter och haft synpunkter. Sånt berikar. Det viktiga är inte att vara eniga, det viktiga är att lära sig av andra människors upplevelser, att byta åsikter och att respektera varandras åsikter, även när man inte är överens. Det är naturligt att debatter kan ”hetta till” om det handlar om ett ämne som är viktigt för en själv och andra har en helt annan åsikt, men det viktiga är ändå att hålla en god ton mot varandra och visa respekt, även när man inte är eniga. Det tycker jag att ni läsare är bra på rent generellt!

Jag ska se om jag hinner göra en sammanfattning av året i en årskrönika innan eller strax efter nyår, det är alltid roligt att sammanfatta ett år, då man ofta glömmer saker så snabbt.

Igen: En riktigt GOD JUL till er alla! ♥

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”God Jul till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.