Vinn Fett Nice Pekbok

pekbok för lite finare barnFörst kom överklassens pekbok ut: Pekboken för lite finare barn. Någon tyckte att vissa barn är lite finare än andra och att dessa fina barn behöver veta vad champange är. Och hur det uttalas. 167458_541897242489173_480734183_nSom svar på den gjorde David Rasavi en pekbok för förortens barn: Fett Nice Pekbok.fett nice pekbok ainafett nice pekbok

Redan i förordet i de två pekböckerna tycker jag man kan se vilken människosyn man har i de olika böckerna:förord pekboken för lite finare barn

Januari 2013 012154747_541919155820315_1207174950_n

Jag rekommenderar Fett Nice Pekbok och hade tveklöst satsat på den istället för den andra pekboken. Hade mina barn varit små så hade jag tyckt det är viktigare att veta vad slang för miljonprogram är, i stället för hur en flaska champagne ser ut! 😉 Men det är jag det!

Om du gillar Fett Nice Pekbok och vet något barn i din omgivning som du skulle vilja ge den till, så skriv en kort kommentar (du kan skriva under anonymt namn om du vill, bara du uppger rätt mail, vilken bara jag kommer att se) om varför en liten tjej eller kille i vårt avlånga land behöver veta vad ord som ”chilla” eller ”gaddning” betyder, så kanske du får den här fina pekboken hemskickad till dig!  Du får en vecka på dig att skriva dit en kommentar och så kommer en vinnare att utses på Torsdag den 31/1-2013! Fint va?!!

Och du, självklart finns Fett Nice Pekbok på Facebook!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Vinn Fett Nice Pekbok

 1. För vem som ee du som ska hämta för mig den-ee e-peki-pok. Du kanske göra betong men den e stort shillnad ditt, mitt semestRR.

  Hä hä, dom gör alltså till. Den-e fint vedret idag.

 2. Min systers son måste veta vad betongen betyder, då han bor i ett miljonprogram men champagne lär han inte behöva lära sig förrns han är myndig minst.

 3. Åhhhh den här skulle jag direkt ge till min sambos bästa kompis lilla bäbis som bor miljoner mil bort (aka södra sverige)! Min sambo och hans kompis har alltid varit stora skämtare så denna skulle passa alldeles utmärkt. Lite humor på bäbisnivå – bättre kan det inte bli 😛

 4. Mina barn slulle älska att ha en fett nice pekbok att peka i! De ser ju ainabilar oftare än vad de ser champange 😉

 5. Jag skulle ge denna fett Nicke pekbok till min svägerskas lilla pojk! Fast mest tror jag pojkens föräldrar kommer gilla boken! 🙂

 6. Nu skulle jag kunna dra upp världens historia om att jag är uppvuxen i Botkyrka och bla bla bla men det ska jag inte göra. 🙂

  Jag har precis blivit gudmor åt världens sötaste pojke, tyvärr bor han inte i samma land som jag, Finland. Jag har lovat mig själv, även hans mamma (min bästis) att jag ska lära honom ALLT jag kan. hehe. 😉

  Jag skulle dvs. vinna boken åt honom! Ska i sådanafall köpa ”pekboken för finare barn” och skriva i båda böckerna

  ”Du får plocka av det bästa i båda böckerna, livet är inte svart ett vitt. Det kan både jag och din mamma berätta. Stå på dig och var ödmjuk så kommer du långt!”

 7. Jag undervisar på en högskola och skulle använda boken som exempel och undervisningsmaterial för blivande förskolelärare!

 8. HEJ!
  jag utbildar mig till förskollärare och arbetar just nu på en härlig förskola med många olika kulturer och språk. VOre riktigt kul att ge dom denna pekbok för att visa barnen ytterligare exempel om mångfaldens Sverige! stor kram! /Bella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.