Visioner inför 2013

visionskarta1Precis innan nyårsaftonen gjorde vi varsin visionskarta inför det nya året, hemma hos oss. Så här blev min (nåja, jag har suddat ut två texter, allt är inte offentligt 😉 ) Det är faktiskt riktigt kul att göra en visionskarta. Dels så kan man se vilka mål och förhoppningar man har, men också vilka drömmar och ambitioner man har.

Mabou tyckte dock att jag hade en som inte alls var sann. Det var denna:

December 2012 009Mabou: Meeeh, den där är ju inte ens sann…

Jag: Vilken?

Mabou: *pekar på seriestreapen* Ja, den där, du slår oss ju inte…

Nej, det kanske han har rätt i. Å andra sidan har han ju ingen aning om vad jag hade planerat innan jag gjorde min visionskarta… 😉 eller… så borde han vara nöjd över att min vision över 2013 är att inte börja slå dem med knutpiska! 😉

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Visioner inför 2013

    • Det är nog inte för sent att göra en än. Det är ju många månader kvar på året och inget säger ju att man måste ha den ett helt år. Man måste ju inte heller göra den med massa klipp och klistra (även om det var kul 🙂 ) utan det räcker ju med att man skriver om man vill! Det var väldigt roligt att göra den och det känns som om det blev lite mer struktur i huvudet! 🙂

  1. Tack för inspirationen! Gjorde en liknande ”målbild” för rätt många år sedan nu… Tror att det hjälpte till att förverkliga flera drömmar under perioden den var aktuell! Bland annat husköp på landet 🙂 Det var en riktigt bra påminnare om en smart tingest.

    • Ja, det var jättekul att göra och den kommer jag nog göra fler gånger, ska försöka komma ihåg att göra en ny varje år! Jag tror att man lättare kan bli fokuserad och strukturerad i sina tankar med den målsättningen, oavsett om man lyckas uppfylla den eller ej! 🙂 Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.