Dagens Mabou

IMG_1093Mabou hade det lite stressigt härom dagen. Den ena systerns sambo skulle komma till området där vi bor och spela basketmatch, Mabou hade lovat att komma och supporta. Samtidigt skulle en annan systers ”manliga vän” komma då han och Mabou har en deal om ett extrajobb som innefattar att vika kartonger, så Mabou måste vara hemma och ta emot honom och kartongerna också.

Mabou: Men tänk om han inte bara kommer därför?

Jag: Jo, han ska ju lämna kartongerna…

Mabou: Men jag tänkte att han kanske kommer för att fråga dig om min systers finger…

Det förstås, det kan ju hända. Undrar om jag verkligen ska lova bort min dotters finger? Hon kan ju behöva det själv…

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.