Vardagsakuten med spännande recept

vardagsakuten bloggevent

Printscreen från Vardagsakuten

Ni kanske minns att jag skrev härom veckan om ett bloggevent jag var på med Mabou, inför en premiär av sajten Vardagsakuten? Igår hade den i alla fall premiär och jag ser redan en massa spännande recept jag kommer att prova. Jag tror det här är en perfekt sida för att få lite inspiration, tips och råd när det gäller familjemåltider och att få råd för vardagsmatlagning som är enkel, nyttig och med mat som alla i familjen gillar.

Eftersom jag redan provsmakat lite av vissa recept, så vet jag redan några jag ska prova. Bland annat så var kardemummayoghurten och müslin supergod och det kommer jag att testa i första hand. Mabou har också sina planer…

Har du något vardagsrecept du vill tipsa om? Något enkelt och gott? Dela gärna med dig i kommentarsfältet nedan, jag älskar tips på nya recept!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.