Mamma´s 60-årsdag

Det är mycket födelsedagar i min familj just nu. Förra lördagen, för precis en vecka sedan, blev min mamma 60 år. Det här firades delvis i hemmet under dagen, men allra mest på restaurang Sahara under kvällen. (En särskild recension av restaurangen kommer i ett kommande inlägg.) Idag (lördag) fyller Mabou år och på lördag om en vecka fyller min äldsta, Binta år och dagen innan henne fyller min extradotter Hareg år.

Min mammas 60-årsdag firades i alla fall av väldigt många människor. Hela 40 personer kom under kvällen och som sagt hade vi även hunnit fira lite hemma under dagen. DSC_5128Vi åt gott, skrattade gott och det var väldigt trevligt!!DSC_5188Särskilt roligt var det att Jai kom och stannade hela helgen. DSC_5194Min fina, härliga mamma, nu 60 år fylldaFebruari 2013 057Efter en lång dag och en sen kväll var det till slut dags att åka hem…

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Mamma´s 60-årsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.