Mer födelsedagar…

hareg och binta 2009Som jag nämnt så är vi överösta av födelsedagar här hemma som har avlöst varandra. Lördag för två veckor sedan fyllde min mamma 60 år, Lördagen för en vecka sedan fyllde Mabou 11 år och i Lördags fyllde min äldsta dotter Binta 24 år och i fredags fyllde min extradotter Hareg 21 år. På Mabou´s 11-årsdag firade också min mamma sju år som drogfri, ja så det har varit en massa fest här hemma den senaste tiden.

Så mycket firande blev det inte här hemma för Hareg och Binta, men vi hade en liten gemensam familjetårta på lördagen och Hareg firade med vänner på fredagen och på Lördagen hade Binta ett firande i stan som jag hade planerat att gå på, men då jag varit jätteförkyld i helgen så orkade jag helt enkelt inte gå.

Varje gång Binta fyller år, reagerar jag dock lite extra, inte på födelsedagen i sig, utan framför allt för att hon är mitt äldsta barn och det innebär samtidigt att jag varit mamma lika länge som hon är gammal. Att inse att man har ett barn som är 24 år, känns häftigt och märkligt på samma sätt.

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.