Vinn biobiljetter

biobiljettBjud mamma på bio!

Nu har du chansen att vinna biobiljetter och bjuda med din mamma på vårens härligaste film på bio.

Små citroner gula en romantisk komedi om kärlek, vänskap och modet att följa sina drömmar, den är baserad på succéromanen med samma namn av Kajsa Ingemarsson.
Över 700.000 personer har läst boken som nu blivit en superhärlig romantisk komedi på bio.

Agnes är kock och hon älskar att laga mat. Hon har ett bra jobb, en pojkvän som älskar henne och en bästa vän som alltid ställer upp.
Plötsligt en dag blir hon både sparkad från lyxrestaurangen och dumpad av sin kille. Därför har hon inget att förlora när en kompis hör av sig och undrar om hon vill vara
med och starta en restaurang. Samtidigt lyckas hon bli förälskad i den enda som inte får veta vem hon egentligen är.

För att ha chans att vinna biljetter så skriv i en kommentar i detta inlägg varför just du vill vinna eller varför just du vill bjuda din mamma på bio. De tio bästa motiveringarna vinner två biobiljetter var. Tävlingen håller på till på söndag 2013-03-10 . Du får gärna sprida denna länk så fler får chansen att vinna!

Trailer på filmen kan du se HÄR!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

18 svar på ”Vinn biobiljetter

 1. Det är nästan läskigt och samtidigt helt otroligt att denna tävling kommer nu…för igår satt jag och läste om denna film och tänkte ”den här skulle jag och mamma fått se tillsammans”, eftersom vi båda har läst boken och tyckte mycket om den. Nu har vi sex mil enkel väg till närmaste bio, men får vi biljetterna genom en vinst här så kan ingenting stoppa oss! 🙂

 2. Jag vill bjuda min mamma på bio eftersom det normalt sett alltid är hon som bjuder mig på saker och jag inte har möjlighet att bjuda igen. Detta vore dessutom ett mysigt tillfälle att vara bara jag och hon innan jag fastnar i amningsträsket för en tid framöver 😉

 3. Min mamma fyllde äldre i lördags och med studentkassa blev det kass present. Hon älskar bio och brukar bjuda med mig. Sist blev det Anna Karenina och hon har både Cloud Atlas, Du gör mig galen och Hansel & Gretel på G för oss två. Jag skulle vilja överraska henne med biljetter till den här filmen som jag vet att hon väldigt gärna vill se. Jag är ju hennes egna guldägg (på andra försöket) och vill gärna ge henne lite utdelning utöver mig på de investerade 42.000:-, haha… Alla barn är inte hemmagjorda 😀

 4. Jag skulle vilja vinna biobiljetterna och bjuda min mamma på bio eftersom både hon och jag har jobbat så mycket senaste tiden. Vi går om varandra och hon får aldrig en lugn stund. Varken hon eller jag unnar oss saker så ofta. Det skulle vara så härligt att kunna ge oss en stund med en härlig film. Får jag säga det själv så tycker jag att vi båda är värda det.

 5. Jag vill bjuda min mamma på bio därför att hon hela tiden ger av sig själv på alla sätt, till hennes barn & Man. och hon får väldigt sällan något tillbaka. dessutom är hon den som i mitt fall varit både mamma & pappa och jag tycker hon är en otroligt stark kvinna som förtjänar att slappna av lite. och så fyller hon år 21 mars ;p

 6. Jag önskar att min mamma skulle orka något sådant, men det var allt för länge sedan. Hennes dröm är nu att ”få komma in till stan en gång till” men den kan jag inte uppfylla.
  Hoppas någon får en härlig kväll med sin mamma 🙂

  Bloggade lite om detta med att vara ”fattig” häromdagen

 7. Jag och min mamma har gått igenom mycket de senaste månaderna. Min pappa, o mammas man såklart, gick hastigt bort i november när de var på Hawaii för att fira hans 60-årsdag. Begravningen var i januari. En annan släktig, en 10-årig pojke, gick bort i december o det var begravning för honom 2 veckor efter min pappa. Imorgon den 8/3 ska vi begrava min farmor. Det har varit mycket jobbigt på sistone och det vore roligt att gå på bio med mamma för att muntra upp oss lite och för att fly verkligheten en liten stund.

 8. Efter som det var kvinnodagen idag, och min mor är kvinnan i mitt liv den jag ser upptill och älskar mest av allt. Skulle vara kul att ta ut henne och börja dagen med lite käk och bio 🙂

 9. Det skulle vara underbart att fà peppa upp min mor med ett biobesök och en god middag ute efter en jobbig vinter. Hon är min stora förebild, mitt solljus och vi har alltid funnits vid varandras sida. Vi har länge pratat om att gà pà bio sà nu hàller jag tummarna hàrt <3 MVH Sofie

 10. Små Citroner Gula var en svensk bok av klass. Man blev inspirerad när man började läsa och lycklig när man slutade. Min mamma rekomenderade den och såklart hade hon rätt om hur bra boken var! Mamma har en krävande vardag som så många andra, men hon är precis som jag en livsnjutare som gillar god mat och en bra film. Varför då inte ta med henne på en film som handlar om god mat? Det skulle betyda mycket för henne och kul för mig att kunna erbjuda henne en bra upplevelse.

 11. Min mamma är väldigt speciell, vacker både inuti och utanpå, och min allra bästa vän. Vi finns där för varandra 24 timmar om dygnet, jag studerar och har turen att fortfarande kunna bo hemma hos mamma 😀 Hoppas på tur för henne för det blir ju biotur för mig också, två stolta kvinnor på en superbra film enligt recensionerna! Alla <3 som finns till min mamma från mig.

 12. Varken mamma eller jag har läst boken, men vi gillar genren 🙂
  Min mamma och jag råkar ofta i bråk som beror på min ADHD, min diagnos fick mamma att få samma diagnos så det är inte helt lätt alltid med oss två under samma tak. Tänk att få fly slagfältet för ett par timmar tillsammans i biosalongen med en härlig film utan vardagliga tvång, så underbart det skulle vara och så glad hon skulle bli över att jag är gullig mot henne 🙂 Hoppas!!!!!!

 13. Denna tävling skulle jag vilja vinna för att 5 mars fyllde min mor år, förutom presenten hon fick från mig skulle det vara kul om hon fick en extrapresent, att få göra något såhär mysigt med min mamma skulle varken hon eller jag tacka nej till eftersom hon brukar klaga på att vi aldrig gör något tillsammans längre för jag bara sitter vid datorn!

 14. Min mamma, den bästa av alla mammor för mig och min syster och lika bra, om inte bättre, mormor till mina fem barn. Vi älskar henne allihop för hennes stora omtänksamhet mot alla i sin omgivning hur jobbigt hon än har det själv. Hon är en pärla som jag verkligen vill ska tänka mer på sig själv och sitt välbefinnande, varför inte i biosalongen med en bra film i döttrarnas trevliga sällskap?

 15. Denna tävling är nu avslutad! Jag vill tacka så mycket för alla era rörande, sorgliga, roliga och fina motiveringar. Vinnarna är nu klara och kommer att presenteras i bloggen i ett nytt inlägg under måndagen den 11/3-2013. Tack till samtliga för er medverkan! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.