Positiv feedback och ny energi

coat-desigual-fatou-193x300Jag har haft influensa och som de flesta vet så kan man bli lite låg av att vara snorig, förkyld och krasslig. Det är dock på bättringsvägen och igår var jag i väg på två intressanta möten. Ni vet såna där möten när man får en massa inspiration, glädje, livslust och egoboost. Jag behövde verkligen det just nu och det var klart uppiggande.

Idag var jag hos tandläkaren, vilket kanske inte är samma inspiration direkt, men jag är ändå alltid glad när jag åker därifrån för att jag vet att jag får hela och fina tänder. Idag var det lite mer plågsamt än vanligt då det var en rätt svår behandling. Faktum är att jag blev liggande i tandläkarstolen hela två och en halv timme!! Ganska mörbultad och slut i kroppen reste jag till slut mig upp ur stolen och stapplade hemåt.

På kvällen hade jag och Mabou lite mys. Han har haft fullt upp med tävlingar, träningar (dans och basket) och idag hann han även iväg en sväng på badhuset med kompisar. Mabou är ganska känslig när det gäller sömn och mat och blir lätt som en grinig gubbe när han fått brist av något av dessa. Sömnbrist har det blivit på grund av sena dansträningar, men ikväll gjorde vi tidig kväll och han slocknade tidigare än vanligt, så i morgon förväntar jag mig en piggare och gladare kille igen!

Själv försöker jag behålla den känsla jag hade igår kväll efter mina två möten och verkligen suga i mig av allt positivt jag mötte. Det är så välgörande och startar så mycket kreativitet att möta människor som ger så positiv och härlig feedback!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.