En oväntad, men härlig egoboost

20100509052Igår blev jag väldigt glad. Det var när jag läste att min vän Anders Sporring hade skrivit ett inlägg på ämnet: Fantastiska kvinnor som inspirerar mig och som jag beundrar. Det kändes verkligen som ett fint sammanhang att bli omnämnd i och även om jag tycker om Anders som en god vän och även om jag känt att det är besvarat, så kändes det ändå väldigt glädjande att få läsa om sig själv i en så positiv anda som denna!

Åren går så snabbt och jag hade glömt bort att det var så länge sedan vi sågs första gången. Samtidigt så var det lite i senaste laget, då vi hade haft nätkontakt väldigt länge innan vi slutligen sågs! Bild 1276Tack Anders för dina fina ord och jag vill också säga till dig att du är väldigt fin människa, som är stark och har många andra fina sidor i din personlighet och jag är stolt och glad över att vara din vän!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”En oväntad, men härlig egoboost

  1. Riktigt tjusigt!

    Allt gott på samma gång. Sådant här behöver man ibland, lite uppmuntran i vardagen. Ibland kontaktar jag gamla lärare och kurskamrater osv som man inte hört av sedan länge och i nästan alla fall blir reaktionen onekligen positiv. Du verkar vara en härlig tjej och människa du ochså.

    • Vilken härlig idé! Min ena dotter hade en lärare som jag anser betydde så väldigt mycket för henne. Flera år efter hon slutat i den skolan, kontaktade hon mig för att höra hur det gått för min dotter och då tog jag tillfället i akt och överöste henne med komplimanger om vilken fantastisk lärare hon varit för min dotter och hur ledsen jag var när hennes lillasyster fick en annan lärare några år senare. Jag tror att hon blev väldigt glad över att höra det och då tänkte jag mycket på att vi människor är så dåliga på att ge positiv feedback till varandra och att vi är dåliga på att berömma varandra när vi gör bra saker. Jag försöker bättra mig och jag är säker på att dina gamla lärare och kurskamrater blir glada över din feedback så långt efteråt!

  2. Härligt!
    Jag har en vän som alltid får mig att känna mig sån, (jag tror förresten han har den effekten på alla han pratar med) Det är så himla skönt 🙂

    Du är värd alla fina ord, det vet du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.