Popcaan och Blackout

bintaandvendelacarMusikvideon från Jamaica där dottern Binta och hennes kompanjon Vendela, Blackout är med, duggar tätt just nu. Här är den senaste i raden, med Popcaan:

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Popcaan och Blackout

    • Mathilde är med, i allra högsta grad! Men hon är en del av Blackout DanceCrew och de har även fått in en ny medlem där som inte är offentligt presenterad ännu. Binta och Vendela är ju de som driver Blackout och dessutom är det de som utgör även Blackout Twinz, som är den grupp som blivit störst utomlands, så det är ganska givet att det är de som syns mest. Mathilde har inte heller varit med till Jamaica mer än två gånger, medan Binta och Vendela spenderar sammanlagt ungefär hälften av året i Sverige och hälften på Jamaica. Mathilde var hemma och hälsade på hos oss för bara någon vecka sedan, så hon är i allra högsta grad vid liv! 🙂 Sedan handlar det ju delvis om hur aktiv man själv väljer att vara, en del dansare inom Blackout´s grupper har det som fritidsintresse, andra som jobb och intresse, livsstil och lägger ned all sin tid och energi på det, medan andra har det som något där mitt emellan… Det handlar nog mest om det, men också till viss del hur mycket bokad man blir. Ibland vill bokare ha en dansare, ibland två eller tre, ibland är det valfritt vilka de vill ha, ibland har de bokningsönskemål såsom specifika dansare och då bokar de just de dansarna. Ibland vill de ha många, ibland kan de ha önskemål såsom ”energiska” eller ”långa dansare” eller ”kraftigare” etc. Så här är blackout uppbyggt rent strukturellt: http://fatou.se/2012/04/10/hela-konceptet-blackout/

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.