Back home

DSC_9434Hemma igen efter en härlig kryssning. Vi har haft det jätteskönt, gott, trevligt och njutit. Nu är jag trött, tröttare, tröttast, eller död, dödare, dödast om man vill beskriva mitt tillstånd just nu på ett lite mer grammatiskt inkorrekt sätt! 😉

Uppdatering om resan kommer upp i en blogg nära dig… Stay Tune…

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Back home

  1. Roligt att ni haft det trevligt! Men jag gillar inte båtar, hinner knappt gå ombord och beställa en starkvara av något slag innan det snurrar rejält på alla plan. Sedan är jag även märkt av Estonia i den bemärkelsen att min far miste sin bästa vän där och jag misstänker att något liknande kan hända igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.