Barn, dans och basket för hela slanten

2013-03-08 17.57.07Mabou (11) är i Göteborg i helgen med storasyster Binta (24), storasyster Hareg (21), sin dansgrupp och andra dansare från Blackout Family och tävlar. Det är mycket fokus på träningar och sport för Mabou just nu. Det är basketträningar, matcher, kommande cup när han ska resa bort, träning med dansen, tävlingar och shower med dansen och nu i helgen alltså tävling i Göteborg.

mabou med basketbollSjälv har jag haft en skön helg när jag hunnit med saker jag inte hunnit med på länge. Jag känner att jag både förenat nytta med nöje och haft en nice weekend.

Jag blir lika förvånad varje gång jag inte har barnen omkring mig, både för att det är så skönt med lite egentid, samtidigt som jag börjar sakna dem på en gång… Nåja, jag behöver inte vänta så länge, idag ramlar de in igen…

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.