Sugen på att bowla

IMG_8325Påsklovet är slut här i Stockholm och i morgon börjar en ny skolvecka för alla skolbarn. Mabou (11) har hunnit med mycket under lovet, bland annat basketcup i annan stad, basketträningar i det oändliga och han har lagt mycket tid med nya kompisar.

Bowling var inplanerat under lovet, men det blev inte av den här gången, å andra sidan finns det många kvällar och helger det finns möjlighet till det. När Mabou fyllde 11 i Februari så bjöd han med sig flera vänner på en bowlingkväll och han var väldigt nöjd med det! Jag tycker det är en toppen sysselsättning med bowling, då man gör något roligt tillsammans, samtidigt som det inte är särskilt ansträngande, utan man kan ändå prata och ha trevligt under tiden.

För något år sedan, jag tror det var när han fyllde 8 eller 9, så hade han bowlingkalas och det var han också nöjd med. Jag tycker också att bowling är en perfekt familjeaktivitet där alla kan vara med!

Vilka aktiviteter gör du helst med dina familjemedlemmar?

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.