Använd fantasin…

58325_1208844559Så här pigg har jag i alla fall inte varit den här helgen! Sanningen att säga så har det här varit årets sugigaste helg hittills.

Inte sugigast för att jag sugit mycket saft från sugrör, utan sugit som i att den sugit musten ur mig.

Inte nog med att jag blev vrålförkyld så där lite lagom till helgen, jag åkte dessutom på en rejäl magsjuka. Också. Samtidigt, liksom.

Jag ska bespara er detaljerna, för de är inte najsa alls, så där får ni allt använda fantasin… 😉

Jag visste nog inte ens att man kunde ha de typerna av sjukdomar samtidigt. Å andra sidan är det kanske lika bra att göra klart alla sjukdomar på en och samma gång, så får jag förhoppningsvis vara frisk ett tag sen.

Idag ska jag fortsätta vila. Jag vågar inte gå på Mabou´s basketmatch, så jag hoppas hans pappa gör det, så han får lite support!

Jag får sitta hemma och småjobba lite i lugn takt, för på måndag måste jag vara kry igen, för då ska jag sätta igång med en massa viktiga saker under veckan och har inte alls tid för vare sig magsjuka eller förkylning…

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Använd fantasin…

  1. Oj oj, det låter verkligen lite för mycket med både förkylning och magsjuka. Själv har jag klarat mig – ta i trä! – från förkylning på jättelänge, men magsjuka fick jag dagarna före min operation… Dock överlevde jag allt – som synes.
    Så krya på dig och hoppas att din vecka blir kanon!
    Kram från Uppsalahållet!

    • Ja, det blev verkligen ingen höjdarhelg om man säger så. Men, men, det är bara hålla tummarna för att jag piggnar till snabbt! Hoppas du får en bra vecka själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.