Blackout i Metropol

Idag var Binta och Vendela från Blackout med i radio på Metropol. Du kan lyssna på en del av ljudklippet här ovan! Tyvärr har de klippt bort början, då Binta och Vendela pratade som mest…vendelaochbinta

tommy lee

Igår uppträdde Blackout´s allra yngsta: Reswag på ett event som var gjort för de allra yngsta (under 18 år). Ikväll uppträder Tommy Lee på Kolingsborg och Blackout kommer att uppträda där också!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Blackout i Metropol

    • Ja, de har sån energi och brinner så för sin dans, så det är nog snarare så att inget kan stoppa dem! 😉 Allt gott önskar jag dig också och en massa LYCKA TILL med boken!! (Som jag och Mabou börjar läsa tillsammans och hittills har övningarna varit mycket uppskattade! 🙂

  1. Hej Fatou! Jag har en fråga som jag hoppas du svarar på. Jag har sett att du haft box braids och det har även dina döttrar haft. Vet du något bra ställe i Stockholm som fixar det? Och till bra pris isåfall? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.