Tekniska museét i sommar

IMG_9479-768x1024Sommaren är i antågande. Jag kommer inte att resa iväg i sommar. Inte som jag har planerat i alla fall. Då gäller det att försöka komma på vad man ska göra i stället. Gratis är alltid gott och det Stockholm har att erbjuda i ren skönhet är faktiskt gratis. Att strosa runt på gatorna i Gamla Stan, att sätta sig i Kungsträdgården och njuta av vackert väder, med de fantastiska körsbärsblommande träden där är en sån sak som inte kostar men som är väldigt njutfyllt och gratis.

Men sedan kommer de där regniga dagarna också, oavsett om vi vill det eller ej. Jag vill gärna tro att vi får en sommar utan en regndroppe, men inser det orimliga i den önskan. Vad gör man då dessa dagar? Sitta inne och mysa är kanske härligt en dag, men tyvärr lär sommaren komma med fler solfria dagar än en… Museum är något som barnen brukar gilla. Nu har jag svårt att få med mig min 19-åring på det mesta, men kanske, kanske finns det hopp om att få med henne till Tekniska museet?! Om inte annat är säkert min 11-åring pigg på att följa med. Han är pigg på det mesta, även om jag tror det är 19-åringen som är mest tekniskt intresserad.

10 000 kvadratmeter utställningsyta låter som en stor plats att få ta del av teknik i alla dess former.

Har du varit på Tekniska Museét? Vad tyckte du i så fall?

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.