Jag förmådde inte förstöra grannens helg…

tvättkorg.ashxIgår när jag hade tvättstugan, så skulle jag gå ner och hänga tvätten i torkrummet. Det är ett stort torkrum som man delar mellan två tvättstugor, så man får bara hänga tvätten i halva torkrummet, vilket inte brukar vara några problem då det är så stort.

Jag kom i alla fall in i torkrummet och en man, möjligen några år yngre än mig själv stod där och hade hängt tvätt i hela torkrummet. När jag kom började han ursäkta sig och säga: ”Ursäkta, men tvätten har hängt i över 3 timmar och den blir ALDRIG torr, jag har fått ta upp en hel hög och hängt upp hemma, men den verkar torka lika sakta här nere…!”

”Ja, det är så ibland”, svarade jag, då jag inte hade mage att berätta för honom att det brukar gå liiiiite snabbare att torka om man sätter igång torkaggregatet i torkrummet… 😉

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.