Jag klagar inte…

midsommarstång1-617x1024

Trött. Extremt trött. Jobbade 75 timmar förra veckan och denna kommer det troligen att bli 82 timmar (möjligen 67, det vet jag först i morgon e.m.) Nej, jag klagar inte. Tvärt om! Det är helt fantastiskt att ha ett nytt jobb att gå till!! Jag älskar det!

Men på midsommaraftonen ser det ut som om jag blir ledig. Kanske hela dagen, eller i alla fall från klockan 7 på morgonen. Eftersom det blir lite fest då, så ser jag fram emot det!

Som sagt, jag klagar inte. Jag bara förklarar varför jag är trött.

Min åsikt om strejken? Jag kan bara hålla med DENNA BLOGGARE!!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.