En särskild hälsning till dig…

midsommarkransIdag är det midsommarafton! Igår firade jag lite midsommar på mitt jobb och jag fick se både midsommarstång, äta jordgubbstårta och se spelmän spela fiol och dansa i folkdräkter.

Idag har min mamma ställt till med lite fest, så jag ska dit och hjälpa till och festa såklart! Äta gott, träffa trevliga människor och bara njuta av en trevlig dag.

Jag kommer varken äta sill eller dricka nubbe, men det är självvalt, så det går ingen nöd på mig och jag lovar att jag kommer njuta av min lediga dag!

Jag vill också passa på att önska alla mina läsare en riktigt fin midsommar!

En särskild tanke till alla er som arbetar idag och även en särskild tanke till alla er som sitter ensamma utan att själva ha valt det, eller ni som av olika anledningar inte kan fira med den ni helst vill fira!

Glad midsommar!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”En särskild hälsning till dig…

  1. Är nu ensam, skickat hem assistenten för att hon skulle kunna ha lite fest. Egentligen är det skönt att vara ensam ibland, är sällan det.

    Jag har haft mina roliga midsomrar förr, nu ”passar” jag inte in. Datorn och mobilen håller mig sällskap.

    Men tack för hälsningen!

    • Jag tror vi är lika där också. Jag tycker om att vara ensam ibland och har många gånger suttit själv på midsommar, när barnen varit bortbjudna av andra och jag kan verkligen njuta av ensamheten, även om jag tycker mycket om att ha folk omkring mig också.

      Dator och mobil tycker jag är ett underskattat sällskap! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.