25 år sedan morden i Åmsele, lite spooky…

police-04-junePrecis idag, på tuben på väg hem från jobbet, lyssnade jag i vanlig ordning på en radiodokumentär. Just idag blev det en attans gammal dokumentär, nämligen den om trippelmördaren i Åmsele, Juha Valjakkala. Dokumentären är från 2008, alltså för fem år sedan, när det var 20 år efter morden. HÄR kan du lyssna på dokumentären!

HÄR kan du lyssna på en annan dokumentär om samma ämne.

Det som är lite märkligt är att när jag kommer hem och kollar nyheterna, så finner jag DEN HÄR artikeln som handlar om just dessa mord och det visar sig att det idag är på dagen 25 år sedan morden. Lite spooky är det i alla fall…

Om fallet intresserade dig eller om du är för ung för att minnas fallet alls, lyssna gärna på radiodokumentären, för jag tyckte den var intressant!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

 

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.