Tonårsmorsa har två veckor kvar att leva…

sandtonårsmorsaI exakt TVÅ veckor till (14 dagar) är jag tonårsmamma, en TONÅRSMORSA! Varken mer eller mindre. Sedan fyller min yngsta dotter 20 och jag är inte längre någon tonårsmorsa. Sedan blir jag tonårsmorsa igen om ett och ett halvt år, men fram tills dess kommer jag att vara bara Fatou. Det är i och för sig inte så dumt det heller…

I drygt 11 år har jag varit en tonårsmorsa. En morsa som har tonårsbarn, i åtta år har jag varit en ”Tonårsmorsa med svenska folket”, det vill säga har jag drivit min blogg Tonårsmorsa. Den fortsätter förstås, men jag har ju försökt ”trappa ner” på det här med ”Tonårsmorsa-begreppet” de senaste åren, så jag fortsätter som en alldeles vanlig Fatou, eller ovanlig, om du vill det! 🙂

R.I.P. Tonårsmorsa och länge leve Fatou!

sandfatou

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Tonårsmorsa har två veckor kvar att leva…

  1. Ett och ett halvt år!!! Gaah hjälp vad tiden går fort! (har ju ett barn född samma år och han kusinbarn samma dag som Mabou…) När jag började följa din blogg var Mabou typ… fem? Och det känns ju som det var i fjol. 😉

    Jag hoppas alla barn (dina och mina egna och ”låne” -barn och alla andra också naturligtvis) får fortsätta vara friska och uppleva många roliga, spännande och utvecklande äventyr i stort och smått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.