Tjuvlyssnat

Bild 027 (2)Isa och jag var och käkade på kinarestaurang. Vid ett bord strax intill satt ett gäng på gissningsvis 30+. Det var tre män och två kvinnor. De pratar om sex.

Man 1: Asså har ni haft sex med en kärring som får ett EP-anfall?

Man 2: Asså, vaddå, mitt i? SÄG att du fortsatte ändå?

Man 1: Hehe… ja, det är klart!

Man 2: High five.

Männen slår i hop sina nävar i luften och garvar rått. Kvinnorna skrattar förtjust med.

Är det bara jag, eller var det ett samtal som per automatik skapar spykänsla?

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Tjuvlyssnat

  1. Vilken hemsk människosyn (eller kanske kvinnosyn, men jag kan tänka mig att det är båda) de verkar ha! Man kan ju bara hoppas att det hela var ett äckligt skämt, att de bara satt och ljög ihop att det här hade hänt.

  2. Fy vilken vidrig människo/kvinnosyn. Sen gissar jag att det förmodligen bara var snack för jag tror inte det är möjligt att fortsätta efter nån har börjat krampa, att man snarare skadar sig mer själv då.. Men fortfarande. Att inte ha första instinkten att hjälpa. DET är sjukt.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.