Välkommen åter

Bild 037Jag älskar sommaren och värmen, det gör jag! Jag har väldigt svårt för vinter och kyla och önskar att sommaren var längre och att vintern typ blev bojkottad eller nåt. Jag vet att många med mig önskar att sommaren inte tog slut snart, samtidigt som det inte går att förneka att hösten är på väg.

Visserligen kan jag fortfarande gå med kortärmat på dagarna och visserligen pågår det fortfarande sommaraktiviteter och festivaler, men den här veckan har det blivit uppenbart för mig… Temperaturen har gått ned. När jag gått till jobbet strax före klockan sex på morgonen, så har temperaturen varit nere på 9 grader, allt fler löv ramlar till marken och ligger där och prasslar när jag trampar på dem. För att inte tala om hur många träd redan börjar skifta färg. Kvällarna blir mörkare snabbare och de flesta tycks vara tillbaka från semestrarna. Tunnelbanan är fylld igen så ibland finns det inte ens sittplatser…

Ja, hur smärtsamt det än känns att erkänna det, så är verkligen hösten på väg, även om det tar ett tag till innan den bryter ut till fullo. På Tisdag börjar många skolor, i alla fall här i Stockholm.

Även om det tar mig emot att tänka på hösten nu, så är jag ändå tacksam. Jag känner enorm tacksamhet för att denna sommar (till skillnad från förra) varit varm, solig och precis som sommaren ska vara när den är som allra bäst i Sverige!

Jag passar på att önska er alla en riktigt härlig höst och till er som varit borta från bloggen över sommaren: välkommen åter!

För er som är intresserad, så vill jag påminna om att thegambia.nu uppdateras oftare nu och där kan du läsa det mesta som har med Gambia eller gambier i Sverige att göra. Kultur, musik, sport, intervjuer, artister, mode, debatter och annat.

Thegambia.nu (Webbtidningen)

Thegambia.nu (Facebook)

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.