Vinn touch-knappar

stayconnectedufJag tycker verkligen att det är glädjande med energiska och uppfinningsrika ungdomar. Ung Företagsamhet (UF) i Uppsala har under många år uppmuntrat just ung företagsamhet. En av årets UF-ungdomar är min f.d. granne. Vi var grannar i närmare 20 år och hon är en härlig tjej på många sätt. Tillsammans med två vänner har hon nu lanserat touch-knappar: Stay Connected UF. Det är alltså två knappar som man kan skruva på vilka vantar eller handskar man vill och så kan man knappa på mobilen, samtidigt som man alltså slipper frysa! För att marknadsföra sin produkt lottar de ut ett par touch-knappar här i min blogg. Skriv några rader i kommentarer nedan om varför du vill ha ett paket och sprid gärna detta inlägg i dina sociala medier, så kommer en vinnare att utses senast på julafton! Kom ihåg att lämna rätt mailadress när du kommenterar (den syns inte för andra än mig) och håll koll på din mail efter den: 24:e December 2013. Om du bara vill köpa ett par direkt, de kostar 49 kr/paket så kan du göra beställningen genom DENNA Facebook-sida eller hemsidan HÄR!

touch-knappar

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Vinn touch-knappar

 1. Fiffiga små tingestar!
  Jag skulle vilja vinna dem för att ge bort till någon som gillar fingervantar.eftersom jag själv är en tumvanteförespråkare i alla lägen

  Fingrarna ska mysa tillsammans och värma varandra, precis som vi människor borde göra. Tummetottstackarn drar jag in i gänget om det behövs, självklart ska den få vara med, även om den har en lite udda placering och ett helt annat utgångsläge än de andra som vuxit upp tillsammans och hänger ihop.
  Ensam är svag, tillsammans kan vi värma varandra.
  Tumvantar forever <3

  God Jul och Kram och Grattits i förskott och så ses vi på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.