Tips för godare Chokladbollar

chokladbollar

Att äta choklad med högre kakaohalt är förstås oftast godare.

I julklapp fick jag en stor låda med högklassig choklad från Chokladfabriken av min arbetsplats och i denna låda fanns även ett paket kakao. Jag har gjort varmchoklad till mig och mina familjemedlemmar flera gånger utan att uppleva någon skillnad, men nu har jag bakat chokladbollar vid två tillfällen med den här ”finare” kakaon och oj, vilken enorm skillnad det blev i smak. Jag använde ett vanligt standardrecept, men jag byter ut margarin mot smör och jag byter ut kaffe mot mjölk när jag gör chokladbollar, annars är det alltså ett grundrecept.

Men jag vill verkligen tipsa er som liksom jag är väldigt förtjust i chokladbollar, att gärna testa att använda kakao av bättre kvalité!

bloglovin

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.