Här håller jag hus mestadels nu för tiden

Det blir inte mycket skrivet i den här bloggen. Något inlägg ibland. Lite då och då. När andan faller på och jag inte kan låta bli, eller helt enkelt när jag har lite tid över. Mycket att göra är ett ledord för mig just nu. Däremot är inte ”mycket att göra” och ”jobbigt att göra” synonymt för mig i nuläget.

Det mesta jag gör tycker jag är riktigt roligt. Jag jobbar en del, är med familjen en del och så lägger jag ned massor av jobb på mitt lilla skötebarn, nämligen webbtidningen thegambia.nu Att det går riktigt bra för tidningen just nu, gör knappast saken sämre. HÄR kan du se hur det går just nu!! 🙂

Det är mycket att skriva, mycket texter att korrekturläsa, mycket planering som ska göras och ja, som sagt, det är ett helt fantastiskt projekt som jag aldrig trodde skulle bli så populärt eller som jag skulle gå in i med så mycket energi och entusiasm. Men så har det blivit och just nu ser jag inga som helst gränser i det fortsatta arbetet. Att skapa är roligt. Att skapa driver mig framåt. Att få positiv feedback ger mig glädje i livet och en energi att driva mina projekt ännu mer framåt.

Jag är grymt stolt över att ha grundat en webbtidning som är så pass framgångsrik och med så mycket kvalitativa artiklar som dessutom alltid innehåller ämnen jag är intresserad av. En webbtidning med så stort gensvar från våra läsare. Jag är grymt ödmjuk för alla som arbetar ideellt med projektet och jag hoppas att det blir en än mer spridd webbtidning i framtiden. Om du inte tröttnat på snön i vinter, så kan du kolla in DETTA!!

Påskliljor

Påskliljor

Idag är det påskafton och jag ska fira med familj och goda vänner. Jag hoppas att du som läser detta också får en GLAD PÅSK och en massa gott att äta. Njut av din extra ledighet, om du lyckats få lite av den varan också och tack för att du är en av några hundra som fortfarande läser här varje dag, trots att det publiceras något så sällan. Kanske blir det lite oftare nu? Vem vet? Jag lovar inget, jag skriver bara när jag hinner eller måste, för att få ur mig något jag inte kan hålla inne med. Tack! 

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.