Fila fötterna lena och mjuka

DSC_0022 DSC_0025

Idag kom den batteridrivna fotfil jag hade beställt genom Buzzador ! Jag har gått och sneglat på de där fotfilarna sedan de kom ut, men nu hade jag alltså slagit till!

Självklart var jag tvungen att testa direkt!! Jag har inte alltid världens bästa tålamod, särskilt när det handlar om att pyssla med mig själv.

Den största delen av dagen har gått till att städa och tvätta och umgås med två av barnen. Vi har skrattat och haft trevligt, men sen när den äldsta och den yngsta dottern gav sig iväg, så kastade jag av mig kläderna, påbörjade min egen lilla spa-session och började pyssla. Fram med nya fotfilen och ja sen skötte det hela sig själv! Helt sjukt skönt att använda den och fotbalsam efteråt. Fast däremellan badade jag också. Det var ett sånt där varmt, skönt bad som man nästan inte vill kliva upp ur. Jag hade lite ansiktsmask och passade efter badet på att smörja in mig med en lyxig hudkräm och verkligen ta hand om mig själv!

Så vad tyckte jag om fotfilen? Ja, det är ju helt klart något man kan leva utan, MEN nu när jag har den, låter jag helst bli att leva utan den! 😉 Den var snabb, smidig och det var grymt skönt att fötterna blev lena och mjuka på så kort tid, i stället för att sitta och fila och slipa själv. Däremot så går det åt en del batterier. Hela 4 stycken (AA), men jag vet ännu inte hur länge de håller, eftersom jag precis börjat använda min. De batterier som jag använde nu, ingick dock. Jag ångrar inte att jag köpt den och jag är redan lite småkär i den. Det kommer bli många fler fotfilningar med den här apparaten, det kan jag garantera! 🙂

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Fila fötterna lena och mjuka

  1. Hej 🙂 Då hittade jag dig igen. Vad roligt 🙂
    Om den där fotfilen, den har jag velat ha. Har sökt efter den men inte hittat den.
    Jag har testat några andra fotfilar som inte varit så bra så denna hade ju varit toppen att ha tror jag.
    Önskar dig en fin dag. Här snöar det för fullt.

  2. Har kikat på den ett antal gånger och som du nämner, så kan man leva utan den men har man den så vill man använda den! Det är lite i det stadiet jag är…känner att den kanske är onödig, men samtidigt så vill jag ha en haha! Blev lite rörigt men jag tror ni förstår vad jag menar =) Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.