Jag avslutar

Jag håller på att avsluta så många delar av mitt liv. Det går inte snabbt, det går ett steg i taget, men för varje taget steg så känns det lite bättre, lite mer avslutat och lite mer som jag tar steget in i något nytt, något okänt och något spännande.

Fatou

Det känns allt mer som jag avslutar något jag egentligen varit färdig med ett bra tag och nu mest bara vill ”få överstökat”. Samtidigt som det jag lämnar bakom mig också ger plats till något nytt, något hoppfullt och något jag är beredd på ska komma till mig.

Något jag inte avslutar är Fatous Passion, det företag jag startat och som jag är i full utveckling av. Jag har så många planer och jag försöker göra mer plats i mitt liv för det.

Faktum är att vissa saker som jag avslutar automatiskt ger mer plats, tid och utrymme för att ägna mig åt mitt eget företag. Det känns gott. Att lägga tid på något som ligger i ditt eget intresse kan liksom aldrig bli i onödan, utan det du sår får du faktiskt skörda, på ett eller annat vis och skulle allt gå åt skogen så är det ändå inte bortkastad tid för det är ditt eget intresse du lagt tiden och engagemanget på.

En investering i dig själv är aldrig bortkastad, oavsett om du investerat i tid, pengar eller engagemang.

När du investerar i någon annans saker, så kan det absolut vara bortkastat, då din investering alltid tar tid, pengar eller engagemang från dina egna intressen. Ibland kan man ändå tycka att det är värt det, men ibland kan man uppleva det helt bortkastat.

Jag avslutar det gamla året 2018 på många olika plan och bereder väg inför det nya året 2019. Jag är redo att fortsätta kämpa hårt för det jag vill uppnå och det jag tror på. Jag är redo!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.