Livsfarligt att gå igenom Kapp Ahl

Jag skulle åka och öppna mitt showroom i Hökarängen, men först var jag tvungen att gå till Apoteket i Centrum. På väg till Apoteket passerade jag genom Kapp Ahl. Det blir några steg närmare och jag passerar ofta den vägen för att spara några steg.

Men väl på genomgång genom Kapp Ahl, så hoppar det ned massa plagg från galgarna och börjar förfölja mig i buktiken. Självklart hade jag sett att det var Mellandagsrea, men jag hade bestämt mig för att ignorera det då jag inget skulle köpa!

Döm om min förvåning när det hoppar ned en rosa tjocktröja från en galge, i PRECIS min storlek och slänger sig upp i min famn. Medan jag stod där och försökte kasta iväg tröjan som jag ju självklart inte skulle köpa, så kom det en lång, vacker, svart festklänning med ett guldspänne farande genom luften, även denna i min storlek. Medan jag försökte värja mig mot de överfallande kläderna kom det en turkos, sammetstunika med otroligt vackra ärmar farande mot mig i en hastighet så hög att jag nästan ramlade baklänges.

Så där stod jag. Med tre olika plagg jag absolut inte skulle handla, samtliga i just min storlek och så knuffades jag som av en osynlig hand mot kassan. Där plockade ännu en osynlig hand upp min plånbok och betalade dessa tre plagg. Jag skulle inte handla på Mellandagsrean och det har jag heller inte gjort. Men det är helt galet hur farligt Kapp Ahl blivit, fyllt av kläder som överfaller en sådär bara för att man passerar igenom. De kunde ju i alla fall sätta upp varningsskyltar!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.