Tillbaka i bloggträsket

Bloggträsk låter ju oerhört tråkigt och trist och så har jag faktiskt aldrig sett varken mitt eget bloggande eller andras. Under alla år när jag bloggade flera ggr om dagen var det en ren fröjd att få blogga och tänk så mycket roligt som kom ut av det!!

Då menar jag inte bara att jag vann massa priser och fick mycket läsare och feedback, även om det också var jätteroligt, men jag menar att skrivandet i sig gav mig så oändligt mycket!

Sen är det ju så att två av mina allra närmsta vänner genom åren, är vänner jag först fann genom mitt bloggande. Dels Kiqi som jag så småningom kom att driva webbtidningen Afropé tillsammans med under många år.

Men också min nu bortgångna vän Helene som saknats mig i så många år nu. Må du fortsätta vila i frid, fina vän! Aldrig glömd, alltid saknad!

Det var väl inte för intet jag höll på i en hög takt i nästan 10 år. 10 års bloggande, men egentligen har jag ju aldrig lagt av helt, så totalt blir det faktiskt snart 14 år, men mitt bloggande har ju varit mycket begränsat de senaste åren.

Just nu känner jag dock hur det bara spritter i mig att få blogga igen och då är det ju skönt att kunna göra det också! För er som vill hänga med: välkomna! För er som inte vill: ni slipper!

Hur länge mitt bloggar-mood kommer hålla i sig denna gång får stå osagt, men vi kör så det ryker så länge jag tycker det är kul! 😀

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.