Ett grymt nytt år hoppas jag på

Jämna tal är mina lyckotal, särskilt 12, 22 och tal med tvåor i… Så jag bävar lite för 2019 som ju är ett väldigt udda år, även om det råkar ha en tvåa i sig. Min mamma hävdar att udda årtal är lyckoår för oss i familjen. Jag vill gärna tro henne, för handen på hjärtat så har 2018 som är ett jämnt tal, sugit rejält för mig!!

Så självklart hoppas jag att min mamma har rätt i detta fall och att jag har fel.

Så vad vill jag ha ut av det kommande året? Vad är ett ”bra år”?

För mer världsliga ting så hoppas jag på mindre konflikter runt om i världen. Mer medmänsklighet både här i Sverige och i världen. Jag önskar att människor slipper svälta, slipper gå igenom krig och elände och jag hoppas att barn som far illa ska slippa det!

För min familjs del så hoppas jag att alla i familjen får vara friska och må bra, att de ska slippa ha stora konflikter med människor i sin närhet, i alla fall med de som de står nära och i alla fall slippa konflikter som de inte kan reda ut. Jag hoppas att de ska hitta kärlek til sina vänner, partners och andra närstående. Slippa oro och finna framgång i de olika saker de satsar på och lägger ned tid, energi och engagemang i, oavsett vad det må vara.

För mig personligen önskar jag att mitt företag Fatous Passion fortsätter få fler nya, nöjda kunder, att jag får möjlighet att lansera fler nya produkter och att jag får möjlighet att lägga ned än mer tid på det! Jag önskar också lugn och ro i mitt liv och att slippa stress av ekonomiska eller känslomässiga skäl och som en bonus på allt skulle jag inte ha något emot en resa framöver heller, även om det inte finns någon inplanerad just nu. Att jag får fortsätta ha en nära och fin relation till mina barn och barnbarn. Jag önskar också att jag får möjlighet att hjälpa andra människor på olika sätt i det de vill förverkliga i sina liv. Det skulle kännas betydelsefullt för mig.

Vad önskar du få ut av det kommande året?

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.