GOTT NYTT ÅR 2019

Välkommen, välkommen 2019!! Du har varit så efterlängtad och önskad under en lång period nu! Äntligen är du här!!

Snälla 2019 kan du ge mig lite hopp om livet. Inte för att jag förlorat det, bara att jag känner att jag behöver lite mer hoppfullhet i mitt liv. Snälla 2019, det kanske är för mycket begärt, men kan du vara så himla snäll att ge mig möjlighet att äta riktigt god mat som jag kan få njuta av, stunder med min fina familj där vi bara hänger tillsammans.

Snälla 2019 kan du vara så himla snäll att du ger mig lite glada skratt lite då och då. Inte hela tiden, men nån gång ibland. Jag vill kunna skratta så där galet högt och befriande och så där så känns långt ned i magen. Snälla 2019, kan du torka mina tårar och lämna dem i 2018 och låta mig få känna hur leendet drar ut rynkorna runt mina mungipor. Låt mig få skoja, skratta och vara glad mer än jag är arg, ledsen och orolig.

Snälla 2019, jag vet att det är många önskningar i ett och att du ändå gör som du vill i slutänden ändå. Låt gå för det, jag försöker hitta acceptansen, men ett litet leende lite då och då kan du väl ändå förse mig med…

GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla!!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.