GOTT NYTT ÅR 2019

Välkommen, välkommen 2019!! Du har varit så efterlängtad och önskad under en lång period nu! Äntligen är du här!!

Snälla 2019 kan du ge mig lite hopp om livet. Inte för att jag förlorat det, bara att jag känner att jag behöver lite mer hoppfullhet i mitt liv. Snälla 2019, det kanske är för mycket begärt, men kan du vara så himla snäll att ge mig möjlighet att äta riktigt god mat som jag kan få njuta av, stunder med min fina familj där vi bara hänger tillsammans.

Snälla 2019 kan du vara så himla snäll att du ger mig lite glada skratt lite då och då. Inte hela tiden, men nån gång ibland. Jag vill kunna skratta så där galet högt och befriande och så där så känns långt ned i magen. Snälla 2019, kan du torka mina tårar och lämna dem i 2018 och låta mig få känna hur leendet drar ut rynkorna runt mina mungipor. Låt mig få skoja, skratta och vara glad mer än jag är arg, ledsen och orolig.

Snälla 2019, jag vet att det är många önskningar i ett och att du ändå gör som du vill i slutänden ändå. Låt gå för det, jag försöker hitta acceptansen, men ett litet leende lite då och då kan du väl ändå förse mig med…

GOTT NYTT ÅR önskar jag er alla!!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.