Livet, framtiden och min stora efterrätt

Jag har haft en ljuvlig dag igår med mitt helt fantastiska barnbarn. Han är inte bara efterrätten i mitt liv, han är också ljuset, glädjen, förhoppningarna och sanningen.

Han är allt det där som man drömmer om, önskar sig och som man vill ha del av i min ålder, när ens egna barn börjar bli så stora.

Han är den som får mig att ta sats och hoppa över leksakslastbilar, som får mig att bygga pärlplattor och som får mig att leka tjur som stampar med benen i golvet för att ta sats att springa med hornen i pannan till attack.

Han är glädjen, kärleken och framtidstron. Han är mitt helt fantastiska barnbarn.

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.